Opname webinar 16 maart 2021 Samen onder de duurzame motorkap van fondshuis Actiam

Opname webinar 16 maart 2021 Samen onder de duurzame motorkap van fondshuis Actiam

Onze duurzame portefeuilles doen het al jaren gewoon goed. Daar zijn natuurlijk meerdere redenen voor. Een belangrijk onderdeel is de fondsselectie. Wij kijken ieder jaar zorgvuldig welke fondsen we opnemen in onze portefeuilles. Wat is hun duurzame impact? Wat zijn de resultaten en de kosten?

In de portefeuilles meer en minder bekende fondsen en “fondshuizen”. Een voorbeeld van zo’n minder bekend fondshuis is Actiam: Een 100% duurzame Nederlandse club met veel goede fondsen. Het Actiam Impact Wereld Aandelenfonds is een zeer succesvol fonds met over een langere periode stabiele en bovengemiddelde resultaten.

Wij hebben dat fonds ook in onze portefeuilles zitten, dus daar wil je natuurlijk zoveel mogelijk van weten! Daarom krijg je in dit webinar een duidelijke blik onder de motorkap van de man die hier alles van weet: Edgar Taverne. Hij is senior portfolio manager bij Actiam en jullie konden hem alles vragen, en hebben dat ook gedaan! Het is een hooggewaardeerd en bijzonder interessant webinar geworden, kijk hem hieronder terug.

 

 

 
Alle berichten
Direct contact

Stan&Wende Duurzaam Beleggen
085-06 06 604

Wouter van Leusen
Kenaupark 15-17
2011 MR Haarlem
06-145 187 61

Hubrien Meijaard
Goilberdingerdijk 32
4105 LB Culemborg
06-203 212 19


Download whitepaper