Duurzaam beleggen, niets anders

Duurzaam beleggen, niets anders

Stan&Wende is een 100% duurzame beleggingstool en is daarmee de eerste online in Nederland. Het gaat om beleggen voor een hoogwaardige toekomst van alle kinderen op onze planeet. Daarvoor is alleen 100% goed genoeg.

Kansen voor bedrijven en daarom voor beleggers
Stan&Wende kenmerkt zich door het streven naar een tweeledig rendement, financieel en maatschappelijk. Hierdoor ontstaat een win-win situatie. Steeds meer bedrijven integreren duurzaamheid in hun kernactiviteiten. Grote veranderingen  zoals een groeiende wereldbevolking, grondstoffen schaarste, verontreiniging en klimaatverandering zorgen voor interessante kansen op het gebied van technologische innovatie, wetgeving en economische groei. Duurzaamheid is nu gekoppeld aan slim zakendoen, met hart voor de maatschappij.

Via de calculator op rendement pagina bereken je in een oogwenk je mogelijke rendement en je CO2 footprint besparing ten opzichte van traditioneel beleggen. Lekker concreet!

Duurzaam beleggen voor een goede toekomst
Jij hebt zeker een 'Stan' of een 'Wende' in je omgeving, van welke leeftijd dan ook. Je bent ouder/opvoeder, grootouder, tante of oom. Je hebt buur- of pleegkinderen, je werkt met hen of je komt ze zomaar tegen op straat. Ze zijn kostbaar. Het antwoord voor een goede toekomst voor deze kinderen ligt in duurzaamheid, inclusief en vooral in duurzaam beleggen.

Als je het doet, doe het dan goed.

Bereken je rendement

Duurzaam beleggen
Daarom Stan&Wende
  • Uitstekend rendement vaak beter dan met reguliere beleggingen
  • Alleen maar duurzaam
  • Echt onafhankelijk
  • Volledig online, als jij dat wilt

Gerealiseerde rendementen

Direct contact
Wouter van Leusen
Wij staan graag klaar om je te helpen.
+31 6 14 51 87 61
info@stanwende.nl


Download whitepaper