Duurzaam beleggen, niets anders

Met Stan&Wende beleg je 100% duurzaam, onafhankelijk en volledig online: de enige in Nederland. Het gaat om beleggen voor een hoogwaardige toekomst van alle kinderen op onze planeet. Daarvoor is alleen 100% écht duurzaam goed genoeg.

Kansen voor bedrijven en daarom voor beleggers
Stan&Wende kenmerkt zich door het streven naar een tweeledig rendement, zowel financieel en maatschappelijk. Hierdoor ontstaat een win-win situatie. Steeds meer bedrijven integreren duurzaamheid in hun kernactiviteiten. Grote veranderingen  zoals een groeiende wereldbevolking, grondstoffen schaarste, verontreiniging en klimaatverandering zorgen voor interessante kansen op het gebied van technologische innovatie, wetgeving en economische groei. Duurzaamheid is nu gekoppeld aan slim zakendoen, met hart voor de maatschappij.

Met onze speciale calculator bereken je in een oogwenk je mogelijke rendement en je CO2 footprint besparing ten opzichte van traditioneel beleggen. Lekker concreet!

Bereken je rendement

Duurzaam beleggen voor een goede toekomst
Jij hebt zeker een 'Stan' of een 'Wende' in je omgeving, van welke leeftijd dan ook. Je bent ouder/opvoeder, grootouder, tante of oom. Je hebt buur- of pleegkinderen, je werkt met hen of je komt ze zomaar tegen op straat. Ze zijn kostbaar. Het antwoord voor een goede toekomst voor deze kinderen ligt in verantwoord omgaan met de wereld. Zoals duurzaam beleggen met Stan&Wende.

Als je het doet, doe het dan goed.