De 10 zekerheden bij Stan&Wende

De 10 zekerheden bij Stan&Wende

1. Baas over je geld

Stan&Wende kan niet aan je geld komen. De beleggingsrekening staat uitsluitend op jouw naam. Je houdt altijd zelf de beschikking en het eigendomsrecht over je geld. Stan&Wende mag alleen advies geven en transacties uitvoeren na toestemming van de klant.

2. Alle papieren

De eigenaars van Stan&Wende staan onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en hebben de benodigde vergunningen. Wij beantwoorden aan alle eisen die de wet- en regelgeving stelt en we blijven daar voortdurend aan voldoen. De eisen gaan vooral over deskundigheid, betrouwbaarheid, financiële waarborgen, bedrijfsvoering en informatieverstrekking. 

3. Geld veilig bij faillissement

Wij werken samen met een zeer veilige partij, provider DeGiro. De beleggingen staan namelijk in een aparte stichting/bewaarbedrijf en je vermogen is volledig gescheiden van DeGiro. De enige taak van het bewaarbedrijf is het administreren en bewaren van je beleggingen. Bij een faillissement vallen de beleggingen buiten de boedel. Dat is gelukkig zo in Nederland geregeld. Veiliger kan het niet.

4. Transparante kosten

Het rendement wordt beïnvloed door kosten, zeker op lange termijn. Ons kostenbeleid is volledig transparant. Wij vertellen vooraf wat klanten kunnen verwachten. De vergoeding die wij vragen behoort tot de laagste in Nederland. Dit bereiken wij door efficiënt te werken, kostenbewust te zijn en voor minder marge te gaan.

5. Snelle en deskundige service

Stan&Wende is in hoge mate geautomatiseerd. De informatie op de website  geeft antwoord op de meest gestelde vragen. Maar heb je een vraag of wil je meer weten over een bepaald onderwerp, neem dan contact met ons op. We helpen je graag.

6. Bescherming van persoonlijke gegevens

Bescherming van je persoonlijke gegevens heeft onze hoogste prioriteit. De technologie en infrastructuur van DeGiro voldoet aan de bancaire normen. DeGiro staat onder toezicht van De Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Je vermogen is veilig via deze betrouwbare partij.

7. Elk moment stoppen of opnemen

Bij Stan&Wende zit je nergens aan vast. Je geld is 24/7 opvraagbaar. Je kunt je geld of een deel ervan altijd opnemen.

8. Gemak

Bij Stan&Wende kun je alles eenvoudig en snel zelf regelen. Verder kun je achterover leunen. Je kunt je beleggingen rustig laten staan en de ontwikkelingen op de beurs negeren. Onderzoek laat namelijk zien dat beleggers die gewoon blijven zitten betere resultaten behalen dan beleggers die in- en uitstappen.

9. Erecode

De eigenaars van Stan&Wende hebben vrijwillig een erecode opgesteld en deze persoonlijk ondertekend. Waarom? Omdat zij je willen laten weten waarvoor ze staan.

 

10. Voor de kinderen

Dankjewel! Door met Stan&Wende in zee te gaan, maak je een bewuste keuze voor duurzaam beleggen met impact. Je geeft hiermee een betere, groenere wereld door aan volgende generaties, waarvoor ze je dankbaar zullen zijn.

Als je Stan&Wende voor je laat werken, kun je optimaal van je belegde geld genieten, nu en straks. Omdat het om een jarenlang proces gaat, vinden wij het belangrijk jou en je 'wereld' goed te leren kennen. Iedereen heeft een andere achtergrond, levensstandaard, wensen en eventuele dromen. 
Jij zelf en de mensen om je heen bepalen wanneer en hoeveel jij van je vermogen nodig hebt. Wil je groter gaan wonen of juist kleiner, gaat er een kind studeren, ga je trouwen, op wereldreis, wil je eerder met pensioen?

Het beheer van je vermogen is direct verbonden met jouw levensloop. Stan&Wende kijkt met jou mee bij alle voorspelbare en onvoorziene financiële gebeurtenissen in je leven.

Bereken je rendement

Bij Stan&Wende gaat het zowel over geld als over de kwaliteit van leven.

Zekerheid
Daarom Stan&Wende
  • Uitstekend rendement vaak beter dan met reguliere beleggingen
  • Alleen maar duurzaam
  • Echt onafhankelijk
  • Volledig online, als jij dat wilt

Gerealiseerde rendementen

Direct contact
Wouter van Leusen
Wij staan graag klaar om je te helpen.
+31 6 14 51 87 61
info@stanwende.nl


Download whitepaper