Groepskorting bij duurzaam beleggen

Groepskorting bij duurzaam beleggen

Stan&Wende onderscheidt zich graag op meer fronten en biedt als eerste in Nederland groepskorting aan voor Familie&Vrienden.

Je Familie&Vrienden netwerk bestaat uit maximaal 8 leden. Onze vergoeding binnen het netwerk is gebaseerd op het gezamenlijke vermogen. Hierdoor profiteren alle leden van het netwerk van lagere kosten.

Vanzelfsprekend neemt Stan&Wende privacy in acht en geeft geen enkele informatie over jou aan anderen van de groep.

Voorbeeld

Peter opent een beleggingsrekening en legt € 250.000 in. Hiervoor betaalt hij een jaarlijkse vergoeding van 0,55% (ex BTW) aan Stan&Wende. Van deze 0,55% geven wij 10% (0,05) door aan het goede doel - Waka Waka. Peter kan vrienden en familie uitnodigen deel te nemen aan zijn netwerk. Zijn moeder vindt het ook een mooi plan en legt € 150.000 in. Een vriend belegt zijn fiscale pensioenrekening van € 100.000. Zij profiteren dan alle drie van het lagere tarief van 0,50% in plaats van 0,55%. Vanaf een gezamenlijk vermogen van € 600.000 daalt ons tarief verder naar 0,45%.

De zoon van Peter opent eveneens een beleggingsrekening met € 10.000. Waardoor ook hij als groepslid in aanmerking komt voor het lagere tarief van 0,50%. Als hij periodiek zijn inleg kan aanvullen, bouwt hij in de loop der tijd een mooi vermogen op. Zo kan hij als beginnend belegger meeliften met de groep.

bereken je rendement Ik wil graag meer informatie

Zekerheid
Daarom Stan&Wende
  • Uitstekend rendement vaak beter dan met reguliere beleggingen
  • Alleen maar duurzaam
  • Echt onafhankelijk
  • Volledig online, als jij dat wilt

Gerealiseerde rendementen

Direct contact
Wouter van Leusen
Wij staan graag klaar om je te helpen.
+31 6 14 51 87 61
info@stanwende.nl


Download whitepaper