Groepskorting bij duurzaam beleggen

Groepskorting bij duurzaam beleggen

Stan&Wende onderscheidt zich graag op meer fronten en biedt als eerste in Nederland groepskorting aan voor Familie&Vrienden.

Je Familie&Vrienden netwerk bestaat uit maximaal 8 leden. Onze vergoeding binnen het netwerk is gebaseerd op het gezamenlijke vermogen. Hierdoor profiteren alle leden van het netwerk van lagere kosten.

Vanzelfsprekend neemt Stan&Wende de noodzakelijke privacy in acht en geeft geen enkele informatie over jou aan anderen van de groep.

Voorbeeld

Peter opent een beleggingsrekening en legt € 250.000 in. Hiervoor betaalt hij een jaarlijkse vergoeding van totaal 0,85%* aan Stan&Wende. Peter kan vrienden en familie uitnodigen deel te nemen aan zijn netwerk. Zijn moeder vindt het ook een mooi plan en legt € 150.000 in. Een vriend belegt zijn fiscale pensioenrekening van € 100.000. Zij profiteren dan alle drie van het lagere tarief van totaal 0,75% in plaats van 0,85%. Vanaf een gezamenlijk vermogen van € 600.000 daalt ons tarief verder naar totaal 0,65%.

De zoon van Peter opent eveneens een beleggingsrekening met € 10.000. Waardoor ook hij als groepslid in aanmerking komt voor het lagere tarief van 0,75%. Als hij periodiek zijn inleg kan aanvullen, bouwt hij in de loop der tijd een mooi vermogen op. Zo kan hij als beginnend belegger meeliften met de groep.

*: het totale tarief is opgebouwd uit 0,55% beheervergoeding voor Stan&Wende en 0,3% voor het fondsenplatform. Zie hiervoor ook de kostenpagina.

bereken je rendement Ik wil graag meer informatie