Referenties

Minouk Fieggen
Minouk Fieggen
Online Consultant
Wouter adviseert mij al jaren bij financiële keuzes, zowel zakelijk en privé. Naar volle tevredenheid. Hij reageert snel, is sterk inhoudelijk en heeft mooi gevoel voor verhoudingen. Dat maakt dat hij in de breedte met mij meedenkt en dat is fijn. Wouter maakt hij het voor mij makkelijker logische stappen te op weg naar mijn doel.
Marijne
Marijne
67 jaar
Huis verkopen, huren(2x), nieuw huis kopen (2x), relaties, huis 2 jaar lang in verkoop, nieuwe liefde (1x tot heden), eerder stoppen met werk… Er waren veel life events in een relatief korte tijd. Wouter heeft me in die periode met mijn financiën meer dan goed bijgestaan. Er was op het gebied van inkomen in mijn beleving veel onzekerheid. Wouter zag dat anders. Hij heeft me steeds duidelijk gemaakt dat ik ondanks alle onrust genoeg armslag had om te genieten van mijn geld. Voor het feit dat ik in de periode van een stagnerende huizenmarkt toch een caravan kocht, zijn wij hem nog steeds na vele vakanties dankbaar. Er is nu gelukkig rust, ook financieel. Elk jaar zetten we alles op een rijtje en met vragen kan ik altijd bij hem terecht. Mooi, dat hij zich zo inzet voor duurzaamheid.
Toon
Toon
35 jaar
Mijn moeder is al jaren klant bij Wouter naar volle tevredenheid. Sinds een paar jaar ik ook. Dat Wouter hart heeft voor zowel de toekomst van kinderen in het algemeen als zijn eigen kind, spreekt mij erg aan. Ik ben ook vader. We hebben een financieel plan opgesteld met daarin nu al een soort spaarprotocol voor mijn zoontje. Wat er ook gebeurt, ik wil dat hij later een goede opleiding kan volgen.
Mies
Mies
70 jaar
Ik las ergens: ‘erven moet leuk zijn’. Dat was confronterend. Als ik toen was doodgegaan, hadden mijn zoons een onoverzichtelijke financiële puinhoop aangetroffen. Weliswaar geen schulden, maar wel een hoop gedoe. Niet leuk. Ik besefte dat ik daarmee de relatie tussen mijn zoons op het spel zette. Om over de nagedachtenis aan mij maar niet te spreken… Tijd om inzicht en overzicht te krijgen. Ik schakelde via via Wouter van Leusen in. Het was potje hier, rekening daar, fonds bij bank zus, zes bankrekeningen, niet vastgelegde lening aan oudste zoon, schenking hier enzovoort. Langzamerhand kwam er orde in de chaos en daarmee het inzicht dat het geld niet slim belegd was. We hebben alles gesaneerd. Jaarlijks of eerder zetten we alles weer op een rijtje. Ik zou nu rustig kunnen doodgaan, maar heb nog lang geen plannen.
Michiel van Vugt
Michiel van Vugt
Auteur van Net Iets Slimmer
Wouter en Hubrien zijn adviseurs die oprecht geïnteresseerd zijn in het waarom van hun klanten. Zij helpen mensen met hun dromen en de bijbehorende financiële aspecten. Daarbij zijn ze zeer congruent, want ook hun eigen wensen vergeten ze niet. Ik ken Wouter en Hubrien als professionals, die met een kritische blik met mij samenwerken. Ik beveel hen van harte aan als financieel- en vermogensplanners.
Bram
Bram
75 jaar
Mijn ouders erfden van in de oorlog omgekomen familieleden. Dat geld was loodzwaar en werd niet gebruikt om van te genieten. Mijn broers en ik erfden weer van onze ouders. Helaas nam ik die zware lading mee. Ik leefde onnodig sober en beperkte mijzelf. Toen kwam Wouter op mijn pad met gesprekken over zowel harde zaken, als ook over genieten, dromen en wensen. Dat was wel even wennen. Inmiddels geniet ik meer van mijn mogelijkheden en is het leven een stuk leuker geworden. Dat ik beleg bij Stan&Wende vind ik extra mooi, omdat de lading nu een positieve draai heeft gekregen. Het geld wordt tegelijkertijd ingezet voor het behoud van onze wereld voor volgende generaties.

Stan&Wende helpt je om met jouw geld meer te laten groeien dan alleen jouw vermogen. Wouter van Leusen en Hubrien Meijaard doen dit al heel lang. En naar volle tevredenheid.

Bereken je rendement Veelgestelde vragen